CONSOLIDAREA MALURILOR ȘI CREAREA UNEI ZONE DE AGREMENT PE RÂUL SUCEAVA, DISCUTATE LA CONSTANȚA DE PRIMARUL LUNGU CU REPREZENTANȚI AI GUVERNULUI

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat la sfârșitul aceste săptămâni la ședința Comitetului director și la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România, desfășurate la Constanța. Edilul șef al Sucevei a transmis că la întâlnire au participat președintele Curții de Conturi Mihai Busuioc, ministrul Finanțelor publice Eugen Teodorovici, ministrul Culturii Gheorghe Ivașcu, Sirma Caraman secretar de stat la Ministerul dezvoltării precum și Luminița Zezeanu, șef al AM-POR.

Primarul Ion Lungu a arătat că s-au discutat la aceste întruniri probleme legate de noua lege a Curții de Conturi, rectificarea bugetară, descentralizarea și implementarea de proiecte europene. ”Am avut discuții punctuale pe teme de rectificare bugetară cu doamna secretar de stat Sirma Caraman precum și cu doamna Luminița Zezeanu, șefa AM-POR privind depunerea unui proiect vizând consolidarea malurilor și crearea unei zone de agrement pe râul Suceava, între Ițcani și Suceava”, a declarat primarul municipiului reședință de județ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *