Constantin-Daniel Cadariu, senator PNL: „Durerea amarnică a psd-iștilor suceveni prinși că s-au testat fără drept la secția de boli infecțioase a spitalului județean”

Senatorul PNL de Suceava, Constantin-Daniel Cadariu a transmis un comunicat de presă având titlul de mai sus, pe care în publicăm în cele ce urmează:

Conform “autodenunțului” făcut de  șeful PSD Suceava am aflat cu toții faptul că parlamentarii PSD din județ s-au testat pentru Covid-19 la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean Suceava. 

Iar acest lucru s-a întâmplat fără că aceștia să aibă fișă de internare la respectiva secție, ceea ce poate avea o conotație de altă natură. Poate chiar penală. 

Oricum, din același “autodenunț” rezultă clar că doar autodenunțătorul a fost contact direct al unei persoane testate pozitiv cu noul coronavirus SARS-CoV-2. Ceilalți demnitari PSD  s-au testat probabil doar din teamă.

Această epidemie a scos la iveală din nou ipocrizia unui deputat PSD din Fălticeni. 

Lipsit de simțul măsurii, depășind chiar orice limită a bunului simț,  se “cațără” pe suferința oamenilor generată de acest virus încercând să câștige puncte electorale sau politice.

Cum să tot inventezi vinovății ale PNL-ului sau ale conducerii actuale a administrației județene cu privire la nesoluționarea unor probleme din județ, în condițiile în care majoritatea instituțiilor deconcentrate sunt conduse de către PSD-iști?

AJOFM-ul, Direcția Silvică, Protecția Consumatorului, Oficiul de Cadastru, instituțiile deconcentrate de la mediu sau de la agricultură sunt conduse de către PSD-iști, unii dintre ei cu funcții de conducere la nivel județean, alții foști prefecți sau subprefecți giranți de PSD.

În orice caz,  oameni susținuți de PSD Suceava ce conduc o bună parte din județ de 7 ani de zile.

Revenind la ipocrizia domnului deputat Rădulescu, cel care consumă câte 7 paste de pix pe zi pentru “problematica Covid-ului” de la SJU Suceava sau pentru a se exprima împotriva lui Gheorghe Flutur. Dar nu suflă o vorbă despre problemele de la spitalele din Fălticeni și Rădăuți, conduse așa cum se știe de către oameni ai PSD-ului. 

Criticul domn Rădulescu ar fi trebuit să fie preocupat mai curând de problemele lăsate nerezolvate în ultimii 7 ani de către PSD.

 În 7 ani nu au fost în stare să finalizeze Spitalul municipal Fălticeni, au lăsat blocate centura ocolitoare a Rădăuțiului și magistrala de gaz către Vatra Dornei, au exclus de la finanțare sala polivalentă de la Suceava. 

Și tot 7 ani i-au chinuit pe suceveni până s-au hotărât să aloce bani pentru centura Sucevei.

După cum constatăm pentru domnul deputat 7 ani de zile nu înseamnă mare lucru. Te întrebi dacă primii 7 ani din viață înseamnă ceva pentru domnia sa.

Eu înclin să cred că la doar 6 luni de la plecarea de la guvernare PSD-iștilor le este dor de putere. 

Nu le pasă lor de pandemiei, de români, de țară. 

Au decis să se “cocoațe” inclusiv pe coronavirus în disperarea și obsesia lor de a-l da jos pe Flutur. 

Și ce să pună în loc? Vorbele goale din ultimii 7 ani de guvernare?

Neputința dovedită, chiolhanurile la care se consuma “whisky cu borcanul”, “ședințele de noapte” de pe la cabane, obediența manifestată față de Dragnea ce s-a arătat a fi fără de nici un folos pentru suceveni?

Domniile lor cred că locuitorii din județul Suceava uită că unii dintre ei au cerut intervenția unui elicopter SMURD pentru o banală durere de burtă, că alții s-au rătăcit în miez de noapte pe la urgență dar nu mai știau de ce, iar ce mai ” viteji” dintre ei s-au ascuns prin spitale pentru a “căpăta curaj” să semneze o banală listă împotriva infractorului Dragnea?

Și de ar fi să uite, sunt convins că are cine să le reamintească!

Constantin-Daniel Cadariu, senator PNL

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *