Mopan Suceava
Politica

Constantin Gogu și Vasile Florişteanu, candidații PNL la primăriile din Baia și Valea Moldovei, susținuți și prezentați de Gheorghe Flutur

Maraton electoral pentru președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, acesta având astăzi, 4 iunie 2024, întâlniri cu electoratul în alte două localități, Baia și Valea Moldovei, unde a prezentat candidații liberali pentru funcțiile de primar ale celor două comune.

La Baia președintele l-a prezentat pe candidatul Constantin Gogu, un om de afaceri prosper, care lucrează în domeniul construcțiilor, un familist și un foarte bun gospodar al acestei comune. Constantin Gogu are proiecte de modernizare a localității, vrea să pună ordine în explorarea rațională și nu haotică a balastierelor din comună, vrea să aducă oamenii de afaceri fugăriți din acestă comuna să investească la Baia și se luptă pentru locuri de munca pentru tineri. Constantin Gogu va fi primarul care va consulta populația de fiecare dată, inclusiv când se împart pășunile si terenurile din comună.

La Valea Moldovei împreună cu senatorul liberal Daniel Cadariu și vicepreședinte Gheorghe Niță, președintele Flutur l- susținut pe candidatul liberal Vasile Florişteanu funcția de primar al comunei. Președintele a vorbit de modernizarea drumului care leagă Valea Moldovei de Mălini, construirea unui pod și de modernizarea unui drum care să facă legătura cu traseul turistic Malini – Borca și A8 Iași Târgu Mureș, având în vedete că pe aici va fi principala portă de intrare în Bucovina dinspre autostrada Unirii. Valea Moldovei are nevoie de locuri de case pentru tineri, are nevoie de extinderea rețelei de apă și canal, inclusiv în comunitatea de romi de la Mironu care este foarte înghesuită, unde e nevoie de sistematizare și de modernizate, iar pe viitor de crearea de locuri de muncă pentru tineri. Vasile Floristeanu este un om de afaceri harnic cu foarte mult bun simt, știe problemele localnicilor, a fost mereu un om de echipă, a ajutat pe toată lumea care a avut nevoie de ajutor, are în program introducerea gazului metan în comună care este mult așteptat de toți locuitorii.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other