Cultural

Constantin Severin, artistul plurivalent sucevean, prezent ca pictor pe simezele virtuale ale Galeriei online SINGULART Paris

Constantin Severin, poetul, pictorul, romancierul, jurnalistul, omul de cultură care, părăsind pentru câteva decenii Ada Kaleh-ul copilăriei pentru a se refugia la Suceava din rațiuni onorante pentru această parte a lumii românești, este acum așezat în rândul artiștilor care își pot promova creațiile pe întreg mapamondul. Este vorba despre Galeria online SINGULART Paris.

Fiecare dintre noi avem posibilitatea de a intra în această prestigioasă galerie de artă, pentru a vedea ce mai fac artiștii când nu apar la televizor și care se află doar la un clic distanță.

Pentru că doar artistul știe cum este mai bine să își recomande opera, oferim o scurtă prezentare  a acestei noi propuneri culturale, asumate chiar de Constantin Severin. Și, pentru a puncta o legătură mai strânsă cu pictorul, de-acum sucevean, spun doar că în urmă cu 23 de ani, am debutat în presa suceveană cu un mic articol al cărui titlu suna cam așa: ”Poetul sucevean Constantin Severin, tradus acum și în engleză”:

 

 

 

”Arta mea e reprezentată și promovată de Singulart, Paris

                                Motto:„Persistența este cheia către visurile noastre” (Samy Kabbara, colecționar de artă)

Sunt încântat să anunț că SINGULART Paris, probabil galeria de artă online cea mai prestigioasă și de succes cu o superbă selecție de artiști, a decis să reprezinte și să promoveze arta mea în întreaga lume:

„Pentru noi, orice nou artist reprezintă o nouă călătorie în care pornim, de aceea credem că startul cel  mai bun este o scurtă prezentare a echipei noastre. Dezvoltatori de web și de afaceri, agenți de presă, critici și consilieri de artă … Singulart este o echipă de 30 de oameni cu 10 naționalități diferite, cu toții lucrând zilnic pentru a promova arta ta în întreaga lume”.

Am fost foarte plăcut impresionat să aflu că echipa curatorială selectează artiști pentru târguri de artă majore din New York, Londra și Hong Kong.

Mulțumiri speciale fondatorilor Véra Kempf, Brice Lecompte și Denis Fayolle, precum și întregii echipe Singulart, îndeosebi responsabilei care se ocupă de legătura cu artiștii, Matilda Curson, cea care mi-a descoperit arta pe net și m-a ajutat cu sfaturi utile pentru a-mi completa profilul pe Singulart:

https://www.singulart.com/en/artist/constantin-severin-12061

De asemenea mii de mulțumiri membrilor familiei mele, prietenilor și iubitorilor de artă care au crezut de la început în aventura mea artistică.

Prin artă spre fericire

Constantin Severin

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *