Construcția noului pod peste râul Suceava, monitorizată de viceprimarul Marian Andronache

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache a inspectat astăzi stadiul lucrărilor la construcția podului peste râul Suceava, din aval de Iulius Mall, constatând că treaba merge bine, constructorii nu s-au lăsat pe tânjeală deși zilele sunt tot mai scurte iar nopțile tot mai lungi.

”Monitorizez îndeaproape stadiul lucrărilor de construcții la podul peste râul Suceava, ruta alternativă Suceava – Botoșani.
Realizarea podului va ajuta mult la decongestionarea traficului din municipiu, așadar am grijă ca termenul de execuție a lucrării sa fie respectat întocmai (sfârșitul anului 2020).
Deocamdată, situația este bună! Graficul de implementare a proiectului a fost devansat de situația curentă a lucrărilor.
Urmează execuția rampelor care vor conecta podul cu șoseaua de centură pe ambele maluri; amenajarea malurilor Sucevei, în amonte; betonarea și asfaltarea podului. Simultan, se realizează studiul de fezabilitate la Ruta alternativă Suceava- Botoșani, Etapa II, Tronson I, intersecția Calea Unirii – Traian Vuia – Pod”, a transmis viceprimarul Marian Andronache.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *