Continuă asaltul hoților la magazinul LIDL din Șcheia. Bărbat din Fălticeni prins de agentul de securitate cu produsele sustrase

Ieri după-amiază, la ora 16:20, polițiștii SPR9 Şcheia au fost sesizați telefonic de către agentul de pază la S.C. LIDL Discount S.R.L., din comuna Șcheia, cu privire la faptul că o persoană a încercat să sustragă mai multe produse din magazin.

În ziua de 8 februarie în jurul orei 15.50, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din mun.  Fălticeni, a intrat în magazinul S.C. LIDL Discount S.R.L. cu un cărucior pentru cumpărături și s-a deplasat în zona cu produse alimentare a magazinului. După ce a pus în coș mai multe produse s-a deplasat într-o zonă a magazinului unde nu erau persoane și a introdus toate aceste produse într-o geantă de culoare neagră. În momentul în care s-a îndreptat către casa de marcat un agent de securitate l-a interceptat și condus într-un birou unde a efectuat controlul genții și a identificat produsele sustrase.

Reprezentanții  S.C. LIDL Discount S.R.L. au declarat că nu se constituie parte civilă în procesul penal, paguba în valoare de 450,27 lei fiind recuperată în totalitate.         

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de ,,furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *