ACTUALIZARE: CONTINUĂ CARNAGIUL PE STRĂZILE SUCEVEI. DOI MORȚI ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN CARE UN AUTOCAR A LOVIT O MOTOCICLETĂ, LÂNGĂ METRO

Seria neagră a accidentelor rutiere tragice a continuat la Suceava, în noaptea care tocmai s-a încheiat, încă două persoane pierzându-și viața.

Astfel, la primele ore ale dimineții, pe la ora 3.00, în zona Metro din municipiul Suceava, un autocar ucrainean a lovit o motocicletă pe care se aflau două persoane. Amândouă au fost prinse sub roțile din spate ale autocarului, echipajele venite la locul accidentului neputând face altceva decât să constate decesul amândurora, având leziuni incompatibile cu viața. Sublocotenentul Ionuț Cobziuc, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Bucovina” Suceava a transmis că în autocar se aflau 67 de persoane din care 20 de copii. Niciunul dintre pasageri și nici șoferul ucrainean nu au avut nevoie de îngrijiri medicale .

Detașamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu modulul de descarcerare (Descarcerare grea, Descarcerare ușoară și o ambulanță SMURD B2. Serviciul de Ambulanță Județean Suceava a intervenit de asemenea cu o autospecială.

Reamintim că în noaptea de sâmbătă spre duminică s-au produs pe raza municipiului Suceava alte două grave accidente rutiere, soldate cu 5 victime decedate.

Între timp, Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a oferit printr-un comunicat de presă, mai multe amănunte legate de felul în care s-a petrecut această nouă tragedie rutieră:

La 03.09.2018, în jurul orei 03.00, un bărbat de 37 ani, cetăţean ucrainean, în timp ce conducea un autocar pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la intersecţia cu strada Calea Obcinilor, din municipiul Suceava s-a angajat în efectuarea manevrei de  viraj la stânga moment în care a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula din sens invers  În urma accidentului conducătorul motocicletei şi pasagerul acesteia au decedat.

Conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Una dintre persoanele decedate a fost identificată ca fiind un tânăr de 29 ani, din comuna Ipoteşti, pentru cea de-a doua urmând a se continua verificările în vederea stabilirii identităţii, precum și în vederea stabilirii persoanei care a condus motocicleta.  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *