CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI DOSITE ÎN ROATA DE REZERVĂ, LA VAMA SIRET

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret, împreună cu lucrătorii vamali au descoperit vineri seară,  pe sensul de intrare în țară, peste 900 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, care erau ascunse într-un autoturism.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră,  în 13 iulie a.c., în jurul orei 23.00, s-au prezentat în P.T.F. Siret, jud. Suceava, pe sensul de intrare în țară, un cetățean român, Ion P., în vârstă de 41 de ani și un cetățean ucrainean, Khrystyna P., de 21 de ani, conducând un autoturism marca Opel și un autoturism marca Volkswagen.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinilor și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în roata de rezervă a autoturismului marca Opel, cantitatea de 729 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană, iar în autoturismul marca Volkswagen au fost descoperite, în bagajele persoanele ale șoferului, cantitatea de 245 de pachete cu țigări mărcile Ashima și Maxim.

Țigările în valoare de 1.470 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *