Contrabanda cu țigări ”pe cale de a fi eradicată”. Captură de proporții în piață la Brodina: o femeie a fost prinsă cu 20 de pachete de țigări în sacoșă. Țigările au fost depuse la camera de corpuri delicte.

Contrabanda cu țigări, fie ele cărate cu spatele, ascunse prin te miri ce locuri și printre diferite lucruri sau  aduse cu pluta, drona, trenul, tirul, butucul, zecile de mii de pachete abandonate în pădure, în diferite ”case conspirative” sau pe marginea drumului, urmăriri ca în filme după contrabandiști sunt doar câteva dintre subiectele care aproape zilnic țin prima pagină a ziarelor și sunt știri de senzație pentru televiziuni.

Lupta polițiștilor de frontieră cu contrabanda cu țigări seamănă cumva cu muncile lui Sisif.

Fenomenul pare de nestăvilit, dar totuși, ieri, în sfârșit, o contrabandistă a fost prinsă în fapt.

Iată cazul prezentat de poliție:

În baza datelor și informațiilor deținute de către polițiștii Posturilor de Poliție Izvoarele Sucevei și Moldova Sulița, ieri, 11 februarie 2020, echipele operative au acționat în Piața agroalimentară din satul Brodina, comuna Izvoarele Sucevei.

Astfel, în jurul orei 10:40, în urma unui control efectuat la taraba unei femei de 68 ani, din orașul Vicovu de Sus, într-unul din bagajele acesteia au fost găsite 400 bucati ţigări (20 de pachete, n.r.) care nu aveau aplicate timbre fiscale.  

Tigările cu o valoare de piață de aproximativ 300 lei au fost ridicate în vederea cercetărilor, fiind depuse în camera de corpuri delicte a Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Contrabandă”.

Noi doar am prezentat cazul.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.