Contrabandist de 19 ani din Vicovu de Sus, prins cărând țigări cu mopedul

În data de 21 februarie a.c., în jurul orei 13.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus a observat o persoană care transporta cu un moped mai multe colete voluminoase, dinspre frontieră spre localitatea Vicovu de Sus. Polițiștii au acționat pentru reținerea acestuia, însă la vederea echipajului  a abandonat mopedul  şi a încercat să fugă  în localitate.

În urma acţiunii desfăşurate, poliţiştii de frontieră au reuşit reţinerea persoanei în cauză, un tânăr în vârstă de 19 ani, localnic.

Au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

S-a luat măsura conducerii persoanei reținute împreună cu mopedul şi coletele la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii baxurilor, a rezultat cantitatea de 1.990  pachete cu țigări, de proveniență Duty Free.

Ţigările în valoare de peste 23.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar mopedul marca Honda în valoare de 3.500 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor iar tânărul vicovean s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.