Contrabandist de țigări de 23 de ani din Brodina, reținut după ce polițiștii l-au prins și încătușat la Nisipitu. Captura: 2950 de pachete de țigări, transportate cu un Volkswagen Bora

Sâmbătă seară, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus au observat, pe DJ209G, pe raza localității Nisipitu, comuna Ulma, pe direcția Brodina – Ulma, un autoturism marca Volkswagen Bora, de culoare gri, al cărui conducător auto la vederea lor a frânat brusc, a efectuat manevra de întoarcere și a demarat în trombă pe direcția Brodina – Ulma.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului  iar după o distanță aproximativ de 1 km, acesta a fost identificat ascuns în spatele unei case.

Când mașina polițiștilor a ajuns în spatele autoturismului urmărit, șoferul a coborât de la volan și a luat-o la fugă. A fost prins, imobilizat și încătușat, fiind identificat ca fiind  Gheorghiță F., în vârstă de 23 de ani, din comuna Ulma. Procedându-se la verificarea autoturismului s-a constatat că în interior se aflau mai multe colete care conțineau țigarete marca Ashima de proveniență extracomunitară,  în total 2950 pachete de ţigarete care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

S-a luat măsura indisponibilizării autoturismului la sediul Poliției Orașului Vicovu de Sus.

Polițiștii au dispus luare măsurii preventive a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind constituită o escortă, în vederea introducerii în arestul IPJ Suceava a lui Gheorghiță F..

S-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *