Contrabandist de țigări din Hunedoara reținut la Vatra Dornei, având mașina încărcată cu 7500 de pachete cu țigări Marlboro

Luni după amiază, în jurul orei 15:25, un echipaj auto din cadrul Compartimentului Rutier Vatra Dornei, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control pe strada Argestru din localitate,  autoturismul Skoda Octavia, condus de către Virgil T., de 34 ani, din comuna Balșa, județul Hunedoara

Polițiștii au observat că în interiorul automobilului se aflau mai multe cutii din carton despre care șoferul nu a putut da relații cu privire la proveniența acestora.  S-a procedat la conducerea acestuia și a mașinii la sediul subunității de poliție.

Polițiștii au găsit în partea din spate a automobilului, precum și în portbagaj, 15 baxuri cu 7500 pachete de țigări de proveniență extracomunitară, marca Marlboro, cu o valoare de piață de aproximativ 103.749 lei.

Țigările au fost confiscate iar față de Virgil T. s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de luare a unei măsuri preventive.       

În cauză s-a întocmit  dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”contrabandă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *