Mopan Suceava
Actualitate

Contrabandist de țigări, oprit la Capu Codrului pentru depășire de viteză. Mașina și marfa i-a fost confiscată, primind și o amendă de 20.000 de lei

Duminică, 25.02.2024, pe la ora 8.00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţiona în cadrul unei acţiuni pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză pe D.N. 2E, în localitatea Capu Codrului, au oprit pentru control autoturismul Audi A4, la volanul căruia a fost identificat numitul Marian Î., de 50 de ani, din comuna Preuteşti, fiind depistat de aparatul radar circulând cu viteza de 75 km/h în localitate.

S-a procedat la efectuarea unui control  al autovehiculului,  ocazie cu care au fost descoperite în portbagajul maşinii, la roata de rezervă un număr de 300 pachete țigări marca ASHIMA, fără timbru de provenienţă.

Șofreul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 20.000 lei.

Totodată s-a dispus confiscarea țigărilor în valoare totală de 4500 lei şi a autoturismului, Audi A4, în valoare de aproximativ 15.000 lei .

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Investigare a Criminalității Economice – Gura Humorului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *