Mopan Suceava
Actualitate

Contrabandist din Straja, prins cu aproape 5000 de pachete cu țigări în mașină, la Sucevița

În  noaptea de 13/14.07.2023, un echipaj din cadrul SPR3 Marginea, în timp ce executa serviciul de patrulare, supraveghere și control al traficului rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DN17A, pe raza localității Sucevița.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 24 de ani din comuna Straja, acesta fiind singur în vehicul.

Întrucât avea un comportament suspect și agitat, polițiștii au procedat la efectuarea unui control amănunțit al habitaclului vehiculului, în zona din spate fiind identificat un loc special amenajat, mascat, în care se aflau 4.990 pachete țigări de proveniență extracomunitară.

După efectuarea cercetării criminalistice și a actelor procedurale, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a șoferului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. De asemenea, cantitatea de țigarete a fost confiscată iar vehiculul a fost indisponibilizat.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal intocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în vederea stabilirii întregii activități infracționale și identificării unor eventuale conexiuni infracționale.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *