Contrabandist ucrainean de șlapi din cauciuc, prins beat la volan pe șoseaua de centură de polițiștii suceveni

Luni 15 noiembrie, pe la ora 13.00,  un  echipaj din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, au fost sesizați prin 112, de despre faptul că pe DN2, dinspre Dănila, comuna Dărmăneşti, spre municipiul Suceava se deplasează un autovehiculul Mercedes Benz iar conducătorul auto este sub influența alcoolului.

Polițiștii au intervenit și, pe șoseaua de centură a Sucevei, venind dinspre \Pătrăuți,  l-au depistat în trafic pe Vitalie K. de 32 de ani, cetăţean ucrainean, conducând o autoutilitară Mercedes Benz.

După ce șoferul ucrainean a suflat în aparatul etilotest, s-a stabilit că acesta avea o concentratie alcoolică de 0,69mg/l alcool pur în aerul expirat.  Ulterior i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma controlului efectuat, în autoutilitara Mercedes au fost găsite mai multe perechi de încălțăminte (șlapi de cauciuc), pentru care conducătorul auto a declarat că nu deține documente de proveniență. În acest sens au fost sesizați lucrătorii din cadrul SICE – IPJ Suceava, care vor efectua verificări cu privire la încărcătură.

De asemenea, au fost sesizați lucrătorii din cadrul Direcției Regionale Vamale Iași care urmează să trimită către Suceava o echipă de control.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de  „Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *