CONTRABANDISTUL DE 23 DE ANI CARE A LOVIT CU JAGUARUL UN POLIȚIST DE FRONTIERĂ, REȚINUT CU PROPUNERE DE ARESTARE

Poliția de Frontieră a transmis în această dimineață că individul care transporta țigări de contrabandă la Paltin, care a acroșat cu mașina – un Jaguar înmatriculat în Marea Britanie – un polițist de frontieră care dorea să-l oprească, a fost identificat și reținut de procurori pentru 24 de ore. Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliția de |Frontieră, Inspectoratul Județean Suceava, ”la data de 6 iulie 2018, în jurul orei 22.45, conducătorul autoturismului marca Jaguar, care l-a acroșat pe colegul nostru în data de 6.07.2018, a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.
Acesta a fost depistat de către un echipaj al poliției de frontieră în timp ce se deplasa cu un alt autoturism având calitatea de pasager. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, persoana în cauză fiind reținută pentru 24 de ore.
În cursul zilei de astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestarea preventivă”.

Reamintim că în data de 6 iulie 2018, în jurul orei 19.55 un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Brodina care se afla pe timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, pe raza localității de frontieră Paltin, jud. Suceava, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie.
Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către lucrătorii noștri, acroșând pe unul dintre polițiștii de frontieră, cu intenția evidentă de a-l accidenta și de a scăpa de oamenii legii.
Imediat, la fața locului a fost solicitată o ambulanță, polițistul fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale. În momentul de față este în afara oricărui pericol.
La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție care a procedat la cercetarea zonei, iar la scurt timp autoturismul în cauză a fost descoperit abandonat și incendiat, pe un drum forestier de pe raza localității Ulma, jud. Suceava. În autoturism au fost descoperite mai multe pachete cu țigări incendiate și acestea.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *