Contract semnat la Primărie cu firma Test Prima pentru gazul metan din Burdujeni sat și cartierul Tineretului – Dealul Mănăstirii

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat în conferință de presă că în dimineața acestei zile a semnat contractul cu firma Test Prima pentru extinderea rețelei de gaz metan în cartierul Burdujeni Sat și în cartierul Tineretului.

”Sunt bucuros că a câștigat o firmă din Suceava. Avem probleme cu firme din țară, chiar din Europa, care câștigă contractele dar vin să ia forță de muncă tot de la Suceava, prin subcontractori. Valoarea contractului este de 3,71 milioane de le fără TVA, perioada de realizare a lucrărilor este de 36 de luni. Am discutat cu domnul Viorel Juravlea, reprezentantul firmei, în sensul ca să dăm cât mai repede ordinul de începere al lucrărilor. Dânșii trebuie să constituie garanția, conform contractului, au promis că în câteva zile se va rezolva acest aspect. Vrem să demarăm cât mai repede aceste lucrări atât de așteptate în cartierul Burdujeni sat și în cartierul Tineretului – Dealul Mănăstirii. În acest an să facem cât mai mult cu putință,cât ne permite vremea”, a transmis Ion Lungu.

El a mai arătat că nu vor fi probleme cu finanțarea lucrărilor, realizată în principal printr-un credit angajat de Primărie iar până la deschiderea liniei bancare, din fondurile proprii ale municipiului. ”Avem în foarte mare parte finanțarea asigurată dintr-un credit care intră în funcțiune de anul viitor. Până atunci, lucrările care se vor efectua vor fi plătite din sursele proprii ale Primăriei”, a explicat primarul Lungu care a adăugat că ” termenul maxim este de 36 de luni dar în măsura în care banii îi avem prin credit, este asigurată finanțarea, firma Test Prima are experiență – expertiză în domeniu, sper să aducem cât mai repede gazul metan în cartierele Burdujeni sat și Tineretului – Dealul Mănăstirii. Am ajuns astăzi la semnarea contractului și, așa cum se spune pe românește, Doamne ajută, să implementăm investiția cât mai repede!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *