Contractul pentru construirea complexului de Bazine de Înot, în municipiul Vatra Dornei, se semnează mâine – anunță președintele Gheorghe Flutur. Valoarea contractului este de 9 milioane de euro

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceav anunță semnarea, mâine, 24 august 2022, a proiectului privind realizarea unui complex de Bazine de Înot, în municipiul Vatra Dornei.

Complexul cuprinde 3 bazine de înot, un bazin de 13,5 m x 25 m, unul de 10 m x 11 m și un bazin pentru copii.

”Investiția propusă va contribui la asigurarea accesului comunității locale la practicarea de activităţi sportive, la învățarea și practicarea înotului, și va contribui la creșterea bazei de selecție în rândul tinerilor pentru performanță în sport. De asemenea, investiția va reprezenta un punct de atracție pentru turiști. Valoarea contractului este de 9 milioane de euro”, transmite Flutur..

Amintim că mâine și poimâine este anunțată la Suceava vizita premierului Nicolae-Ionel Ciucă.

PROGRAMUL PREMIERULUI NICOLAE-IONEL CIUCĂ ÎN JUDEȚUL SUCEAVA  – anunțat de CJ Suceava, pentru ziua de Miercuri, 24 august 2022 august de  este următorul:

  • Ora 17:00 Vizitarea Centrului Medical de Radioterapie din incinta Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. În acest context, vor fi prezentate proiectele pentru realizarea pavilioanelor pentru oncologie, pediatrie și boli infecțioase, pregătite pentru a fi depuse spre finanțare din PNRR.
  • Declarațiile susținută de premier la finalul vizitei vor fi transmise live pe conturile de Facebook și YouTube ale Guvernului și pe canalul de distribuție al Palatului Victoria.
  • Ora 17:45 Participare la semnarea contractului de execuție a lucrărilor de consolidare, restaurare și reabilitare a Palatul Administrativ Suceava, finanțare prin Compania Națională de Investiții.
  • Programul vizitei premierului Nicolae-Ionel Ciucă pentru joi 25 august 2022, urmează să fie anunțat.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *