Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Contractul pentru reabilitarea Palatului Administrativ va fi semnat mâine la Suceava în prezența premierului Nicolae Ciucă. Lucrările de 60 de milioane de lei ar urma să fie gata peste 22 luni

Mâine, 24 august 2022, în prezența primului ministru al României Nicolae Ciucă, se va semna la Consiliul Județean Suceava, în Sala Unirii a Palatului Administrativ, contractul de execuție a lucrărilor privind Consolidarea, restaurarea, reabilitarea și dotarea Palatului Administrativ, finanţat de Guvernul României prin Compania Națională de Investiţii (CNI).

 

Precum se știe, la licitația organizată de CNI în luna iulie a acestui an s-a prezentat un sigur ofertant: o asociere de firme care are ca lider SC General Construct Suceava și din care mai fac parte societățile Loial Impex, Cube Structure Engineering, Polarh Design, Bog’Art, Netcom Activ, Lift Service, Acsa Proiect și Instal Expert, Car Boc și Instal Vest.

Licitația a  vizat lucrări de proiectare, execuţie lucrări și asistenţă tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții “Consolidare, restaurare, reabilitare și dotare Palat Administrativ, județul Suceava”, str. Ștefan cel Mare nr. 36, localitatea Suceava, județul Suceava.

Valoarea estimată a contractului este de 60.367.120,72 lei, fără TVA și include în cheltuieli pentru proiectare și asistență tehnică a proiectului – 1.731.698,30 lei, și cheltuieli pentru investiția de bază – 57.339.659,82 lei.

Durata de realizare a investiției: (PAC+PT+DE, Execuție) este de 22 luni din care 4 luni proiectarea și 18 luni execuția lucrărilor.

Palatul Administrativ a fost grav afectat de un incendiu, în luna martie a anului 2021.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *