Contribuția municipalității pentru construirea Bazei de agrement de pe râul Suceava s-a redus la 2%. S-au economisit 2,18 milioane de lei, anunță primarul Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că  a semnat la București actul aditional la contractul” Revitalizare spatiu public urban in Municipiul Suceava”(zona de Agrement râu Suceava),prin care cofinantarea din partea primariei s-a redus la numai 2%. ”Economisim în acest fel suma de 2.183.000 lei. Am trecut în revistă cu ministrul Ion Ștefan și celelalte proiecte pe POR, precum și cele de la Compania Națională de Investiții,   în mod special Sala Polivalentă.

De asemenea, am participat și la o ședință la Asociația Municipiilor din România unde a fost invitat ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș cu care am discutat despre exercitiul financiar european viitor 2021-2027. Am mai avut intalniri la Ministerul de Finante ,Ministerul Mediului,Ministerul Comunicatiilor,Directia de Stat pentru Culte ,unde am discutat probleme curente ale municipaliatii. O serie de probleme au fost rezolvate la fata locului, altele vor fi rezolvate in perioada viitoare!”, a transmis Ion Lungu.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *