Copii accidentați pe trecerea de pietoni în Suceava și Câmpulung Modlovenesc. Îm ambele cazuri șoferii vinovați au părăsit locul accidentului

Ieri dimineață, polițiștii suceveni au fost anunțați  despre faptul că la U.P:U Suceava s-a prezentat o femeie de 40 de ani din municipiul Suceava împreună cu băiatul ei de 9 ani, care  a fost acroșat de un autoturism pe trecerea pentru pietoni din zona ”Vladrom”, iar conducătorul auto a plecat de locul accidentului.

Femeia a explicat că fiul său a fost acroșat de un de culoare verde sau gri, în jurul orei 07.40.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a stat de vorbă cu minorul, apoi s-a urcat în mașină și a plecat.

După aproximativ 2 ore  mama băiatului s-a prezentat cu minorul la U.P.U. Suceava, pentru efectuarea de investigații, acesta fiind diagnosticat cu „contuzii prin accident rutier”.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul implicat în accidentul rutier este marca Peugeot 206 și a fost condus de Daniel C. de 30 de ani, din comuna Șcheia.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă și ”părăsirea locului accidentului sau ștergerea urmelor acestuia”.

Tot ieri, în jurul orei 14.00,  Cristian L. în vârstă de 22 de ani, din comuna  Moldova Sulița, în timp ce conducea autoturismul  marca Volkswagen pe str. Calea Transilvaniei din Câmpulung Moldovenesc, având direcția de deplasare dinspre Calea Bucovinei către str. Barbu Lăutaru, a efectuat virajul la stânga pe strada Nicolae Iorga, stradă unde-i era restricționat accesul prin indicatorul ”Acces interzis” și a lovit în plin o fetiță de 12 ani care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. 

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei care a fost adusă la Spitalul municipal  Câmpulung Moldovenesc unde a fost diagnosticată cu ,,contuzie picior drept”  

 Conducătorul autoturismului nu a oprit la fața locului, părăsind locul producerii accidentului de circulație.

 Acesta a fost ulterior identificat în trafic.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.