COPII RĂNIȚI ÎN ACCIDENTE RUTIERE LA PLĂVĂLARI – UDEȘTI ȘI SUCEAVA

În după amiaza zilei de 6 septembrie a.c., doi copii de 12 respectiv 16 ani au fost răniți în accidente rutiere petrecute la Plăvălari – Udești și în municipiul Suceava. Astfel în jurul orei 14.05, un tânăr de 24 ani, din Municipiul Suceava, care conducea autoturism pe D.C. 68 pe direcția Udești – Plăvălari, iar în zona satului Plăvălari, într-o curbă la dreapta a intrat în coliziune frontală cu bicicleta condusă de un minor de 12 ani, din comuna Udești, care circula din sens opus. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
La nici un ceas mai târziu, pe la ora 15.00, un bărbat de 32 ani din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, l-a surprins și accidentat pe un minor de 16 ani, din municipiul Suceava, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc neamenajat și fără să se asigure.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorului care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat şi mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *