Copil de 1 an și opt luni accidentat la ieșirea din hotelul Bucovina. Șoferul indicat de părinți ca fiind autorul accidentului, rudă a proprietarului, se declară nevinovat

Un eveniment neplăcut s-a petrecut ieri după amiază,  în parcarea hotelului Bucovina din municipiului Suceava care aparține familiei omului de afaceri Severin Tcaciuc.

Un bărbat și o femeie  din Piatra Neamț avînd în mașină un băiat de de 1 an şi 8 luni, copilul celor doi,  care era într-un căruț  împins de mama sa au ieșit din hotelul Bucovina, pentru a se deplasa la mașină. Bărbatul a deschis portiera stânga spate, iar concubina acestuia şi căruţul în care se afla copilul se aflau lângă maşină. În acel moment, un autoturism marca Audi care era parcat pe aceeaşi alee în faţa hotelului, a fost manevrat cu spatele de S.T. de 25 ani, din muncipiul Suceava care  s-a apropiat vădit periculos de grupul de persoane menținonat. Femeia a tras brusc căruţul în care se afla copilul pentru a nu fi atins de autoturismul Audi, iar copilul a fost lovit la cap de portiera autoturismului în care urma să fie urcat.

După eveniment, conducătorul autoturismului Audi a coborât geamul maşinii şi şi-a cerut scuze pentru faptul că s-au speriat de manevra sa de a da cu spatele, după care a plecat de la faţa locului, fără a şti că băiatul din căruţ s-a lovit la cap. 

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţa care l-a transportat pe minor la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a stabili diagnosticul: „TCC ușor”.

S.T. a revenit cu mașina la fața locului şi a declarat polițiștilor că nu a lovit căruţul şi nu a ştiut despre faptul că minorul a fost lovit la cap.

În urma vizionării camerelor video ce au surprins evenimentul nu s-a putut stabili dacă căruţul în care se afla copilul a fost atins de autoturismul condus de S.T..

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză se va întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *