Copil de 11 ani rănit, căzut de pe scuterul condus de amicul de 17 ani, ce s-a izbit într-o mașină, la Gura Humorului

Ieri după amiază, 29.04.2019, în jurul orei 16.19, un tânăr de 17 ani, din orașul Gura Humorului, în timp ce conducea motociclul pe str. Pajiştei intersecţie cu str. Oborului din orașul Gura Humorului, datorită faptului că nu s-a asigurat corespunzător şi a lipsei de experienţă în conducere, la efectuarea virajului la stânga pentru a intra pe str. Oborului, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de către un bărbat de 38 ani, din mun. Fălticeni, care se deplasa pe drumul cu prioritate. 

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui minor de 11 ani, din orașul Gura Humorului, pasager pe moped, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto cât şi conducătorul mopedului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în ambele cazuri, ambilor fiindu-le recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Procedându-se la verificarea în baza de date a deţinătorilor de permise de conducere, s-a stabilit faptul că tânărul de 17 ani nu posedă permis de conducere pentru niciun fel de categorie de autovehicule.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducere fără permis” şi „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *