Copil de 12 ani dus la spitalul din Rădăuți, după ce a căzut de la teri metri, de pe acoperișul unei anexe

Un copil de 12 ani a ajuns în stare gravă la spitalul din Rădăuți, după ce a căzut de pe acoperișul unei anexe, de la 3 metri înălțime. Copilul își însoțea tatăl care ajuta la treburi o rudă din Sucevița.

La 18.08.2020, ora 10:44, patrula din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112, de către un bărbat, despre faptul că un copil a căzut de pe acoperiș.  

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 10:00, M.G. s-a deplasat în Sucevița, la locuința ce-i aparține apelantului, pentru a-l ajuta să efectueze niște reparații la un acoperiș. Întrucât sunt rude, M.G. l-a luat cu el și pe fiul său, în vârstă de 12 ani.

La un moment dat, în timp ce bărbații tăiau o coală de tablă, au auzit un zgomot și l-au strigat pe copil, dar acesta nu a răspuns.

Căutându-l l-au găsit pe copil în fața anexei, cu răni în zona capului, constatând că acesta a căzut de pe acoperișul anexei, de la o înălțime de aproximativ 3 metri.

Imediat la fața locului a intervenit un echipaj al Ambulanței Rădăuți, care i-a acordat primul ajutor minorului, care și-a revenit din starea de inconștiență și a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, cu comoție și hematom parietal stâng. 

Copilul a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru îngrijiri de specialitate.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.