Copil de 2 ani căzut într-o fântâna adâncă de opt metri, la Zamostea. Minorul care mersese cu bunica în vizită la străbunic, a fost salvat de vecini

Ieri, 07.07.2019, la ora 08.10, Poliția orașului Siret a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un copil de 2 ani din comuna Zamostea, sat Nicani, a căzut în fântână.

La data menționată mai sus, un copil municipiul Suceava se afla la imobilul bunicilor săi din comuna Zamostea, sat Nicani

În jurul orei 08.00, bunica s-a deplasat împreună cu minorul la casa străbunicului minorului, unde copilul a ieşit să se joace. În timp ce se juca și într-un moment de neatenție al bunicii a căzut într-o fântână adâncă de 8 m, construită din tuburi din beton cu diametru de 80 cm. Fântâna era acoperită cu o placă din OSB și tablă.

Imediat au fost alertați vecinii care, cu o scară, au coborât în fântână și l-au scos pe minor.

Acesta a primit la fața locului îngrijiri medicale de la echipajul de pe ambulanță, ocazie cu care s-a stabilit că minorul în cauză nu prezenta leziuni, traume, stare de sănătate fiind stabilă.

Ulterior, minorul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării tratamentului de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către Postul de poliție Zamostea cu privire la comiterea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *