Copil de 2 ani lăsat în voia sorții de o mamă care a mers să-şi rezolve problemele cu „audio-vizualul”

Ieri după amiază, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către o angajată a unui cotidian local, despre faptul că a găsit la intrarea în sediul clădirii unde lucrează un cărucior în care gângurea un copil aparent abandonat. Temându-se pentru siguranța acestuia, femeia l-a preluat în aşteptarea poliţiştilor care au fost sesizaţi sau a celor care ştiu mai multe despre soarta copilului.

La sosirea poliţiştilor, la sediul ziarului a fost găsit copilul cu identitate necunoscută care se afla într-o încăpere cu apelanta. Aceasta a declarat faptul că în jurul orelor 15:30, în timp ce venea la serviciu, a găsit pe holul de la intrare un căruț în care se afla un copil de 2 ani, fără ca vreo persoană adultă să fie prin zonă. Apelanta a așteptat 10-15 minute să vadă dacă nu apare vreo persoană făcând și verificări în interiorul clădirii.

În timp ce poliția efectua verificări a venit şi mama copilului, o femeie în vârstă de 32 ani, din municipiul Suceava, care a declarat că la orele 15:30 a mers împreună cu fiul său de 2 ani și 9 luni, la o firmă ce asigură servicii de televiziune prin cablu, care are un punct de lucru în clădire pentru a rezolva o problemă cu un decodor. A lăsat copilul pe holul de la intrare în clădire într-un căruț, deoarece copilul este bolnav și nu are voie să îl forțeze, asigurându-l cu centura căruțului, după care a urcat la etaj. După circa 10 minute când a revenit nu a mai găsit copilul, s-a panicat și l-a căutat prin jurul clădirii, în final găsindu-l la sediul ziarului.

 Minorul a fost predat mamei care a fost avertizată în scris pe bază de proces verbal și i s-a pus în vedere ca pe viitor să-şi supravegheze fiul.

Simțimântul matern s-a dovedit a fi mai pregnant în sufletul angajatei decât în cel al mamei care s-a gândit că e mai bine să lase copilul în seama sorții decât să rămână nerezolvată problema cu decodorul.

foto:kanald.ro

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *