Copil de 6 ani cu piciorul rupt, după ce a fost călcat de tractorul condus de tatăl său, la Hănțești

În după amiaza zilei de ieri, la ora 15:30, prin  S.N.U.A.U. 112, un bărbat a anunțat faptul că un copil de 6 ani din Hănțești  fost călcat pe picior de un tractor.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că în cursul zilei de ieri, tatăl minorului, un bărbat de 43 ani, din comuna Hănțești, a efectuat diverse activităţi agricole în grădină, folosind tractorul pe care îl deține.

În jurul orei 15.20, în timp ce efectua manevre de parcare a tractorului în grădina casei, fiul său s-a apropiat rapid de tractor cu intenţia de a se urca în cabină la tatăl său, fără însă a fi observat de acesta, trecând foarte aproape de roata stânga faţă a tractorului. În acel moment, tatăl său a virat spre partea dreaptă şi a prins piciorul stâng al fiului său sub tractor.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, minorul fiind transportat la U.P.U. Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a fost a fost diagnosticat cu ,,fractură femur stâng”.

Tatăl a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-a recoltat şi o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se fac cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *