Copil de 7 ani lovit de o mașină pe trotuar, la Cajvana. Șoferul de 20 de ani, cu permisul suspendat, și-a continuat cursa. A fost prins și băgat în arest

Un copil de 7 ani a fost accidentat ieri dimineață în orașul Cajvana, pe trotuar, fiind lovit de un automobil al cărui șofer a pierdut controlul volanului. Întâmplarea dramatică s-a petrecut în jurul orei 07.45, când, într-o curbă pe DJ 178D din orașul Cajvana, un localnic de 20 de ani a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a pătruns pe trotuar, accidentând băiatul de 7 ani. Individul aflat la volan și-a continuat drumul ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, fiind ulterior identificat de polițiști.

Copilul rănit la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 20 de ani deține permis de conducere italian suspendat pe teritoriul României, pentru perioada 24.01.2019-23.04.2019, iar autoturismul aparține unui bărbat din orașul Cajvana.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul României”, conducătorul auto fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat unității de parchet competente în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *