Copil de 9 ani, din comuna Crucea, ars la mână cu ulei fierbinte după ce a atins tigaia în care mama pregătea desertul

Ieri, 16.03.2019, la ora 12:30, politia municipiului Vatra-Dornei a fost sesizată telefonic de către Spitalul municipal Vatra Dornei, cu privire la faptul că, la această unitate spitalicească a fost adus de către părinți, un minor de 9 ani, din comuna Crucea, care prezenta arsuri de gradul I/II mâna stângă, degetele 2,3,4,5, cauzat după cum au declarat părinții de contactul accidental cu ulei fierbinte.

Din verificări a rezultat că în dimineața de 16.03.2019, în jurul orei 09.30, mama se afla în bucătăria locuinței, împreună cu cei doi copii ai săi minori, gătindu-le un desert în ulei, într-o tigaie pe aragaz. Când s-a întors pentru a lua o farfurie de pe blatul mobilier, minorul a atins mânerul tigăii de pe aragaz, astfel că i-a sărit, pe mâna stângă, ulei fierbinte, producându-i arsuri.

Mama minorului i-a acordat acestuia primele îngrijiri medicale sumare, apoi împreună, cu soțul ei l-a transportat pe acesta la Spitalului Municipal Vatra Dornei unde i s-au acordat îngrijiri medicale specifice, nefiind necesară internarea sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *