Copil de doi ani accidentat în urma coliziunii dintre două mașini, în fața bisericii, la Straja

La 26.12.2019, ora 11.50, în timp ce se afla oprit cu autoturismul în parcarea din faţa faţa Bisericii Ortodoxe Creştine „Adormirea Maicii Domnului” din Straja, un localnic de 41 de ani s-a pus în mişcare și a intrat pe DJ 209G, fără însă să se asigure, ocazie cu care, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o localnică de 24 de ani.

În urma accidentului, un minor de 2 ani din comuna Straja, pasager în autoturismul condus de femeia de 24 de ani a fost accidentat, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul în care se afla minorul nu era dotat cu sistem de siguranţă, copilul nu era fixat sau prins cu ajutorul vreunui dispozitiv de fixare.

 Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru femeia de 24 de ani și de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 41 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *