Actualitate

Copil de patru ani din Frătăuții noi, rănit după ce a pus în mișcare o autoutilitară, în curtea casei. A fost rănită și mama, care a încercat să oprească mașina cu umărul

Miercuri seară, după ora 21.00, polițiștii din cadrul S.P.R. 4 Gălănești prin 112 despre faptul că în curtea unei gospodării din Frătăuții noi, s-a produs un accident.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că în ziua de 05.07.2023, în jurul orelor 21.10, un băiețel  în vârstă de 4 ani care intrase în interiorul unei  autoutilitare Mercedes-Benz, a mișcat din joacă schimbătorul de viteze, acesta rămânând pe liber, moment în care mașina a început să se deplaseze cu spatele.  Mama băiețelului a încercat să oprească vehiculul cu umărul și să-l scoată pe copil dinăuntru,  cel mic suferind lovituri  la membrele inferioare iar mama lui în zona abdomenului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al serviciului de ambulanță, care i-au transportat pe răniți la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticați cu traumatism abdominal pentru mamă și traumatism membre inferioare pentru băiatul de patru ani.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, care va fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Frătăuții Noi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *