Copilă de 10 ani din Preutești, lovită în plin de o mașină pe când traversa drumul prin loc nemarcat și fără să se asigure

O fetiță de 10 ani din Preutești a fost la un pas de a-și pierde viața după ce s-a angajat în traversarea șoselei prin loc nemarcat și fără să se asigure, fiind lovită în plin de o mașină.

Dramaticul eveniment s-a petrecut ieri dimineață, imediat după ora 07.00. Un șofer de 44 ani, din comuna Horodniceni, în timp ce conducea autoturismul VW pe DJ. 208,  pe raza  satului Basarabi, comuna Preutești, din direcția Fălticeni către Dolhasca, a acroșat cu partea stângă a mașinii pe minora de 10 ani, din comuna Preutești, care s-a angajat fără să se asigure  în traversarea străzii  prin loc nemarcat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a fetiței  care a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul mun. Fălticeni. 

Conducătorul auto cât  a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 și i s-au recoltat  mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *