Copilă de 15 ani din Satu Mare, violată de un individ de 21 de ani din Marginea, după ce acesta i-a dat să bea până a adus-o în stare de inconștiență

Un viol oribil s-a produs la sfârșitul lunii trecute în zona popasului ”Palma”, din comuna Sucevița, victimă fiind o copilă de 15 ani din comuna Satu Mare. Violatorul este un individ de 21 de ani din comuna Marginea.

Polițiștii au stabilit că în seara zilei de 28 noiembrie, Adrian Ilioi de 21 de ani, în locația indicată,

 i-a oferit în autoturismul cu care ajunseseră acolo persoanei vătămate băuturi alcoolice, aceștia consumând împreună aproximativ un litru de băutură. Din cauza consumului exagerat, minora și-a pierdut cunoștința. Profitând de această situație  și pentru că minora nu își putea exprima acordul sau dezacordul pentru întreținerea de relații sexuale, Adrian Ilioi a dezbrăcat-o și a întreținut raporturi sexuale cu fata.

La un moment dat, atunci când și-a mai revenit, minora a început să plângă și să țipe, Ilioi încetând agresiunea sexuală. În continuare, avându-se în vedere starea persoanei vătămate, acesta a îmbrăcat-o, a condus-o acasă, lăsând-o în fața porții și rugând-o să nu spună nimănui ce s-a întâmplat.

Medicii legiști au stabilit că minora prezenta semne de deflorare recentă, care poate data din intervalul 28/29.11.2020, iar leziunile prezentate la examinarea genitală pot pleda pentru producerea unui viol.

În urma probatoriului administrat și a consultării cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a dispus măsura reținerii suspectului Adrian Ilioi pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 10.12.2020, orele 21.00, până la 11.12.2020 orele 21.00.

Acesta a fost prezentat în cursul zilei de 11.12.2020 în fața procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru dispunerea unei noi măsuri preventive. Procurorii au reținut în fapt, că la 28/29.11.2020, în intervalul orar 01.00-06.00, aflându-se în zona Palma, de pe raza comunei Sucevița, prin constrângere și punere în imposibilitatea de a se apăra s-au de a-și exprima voința, după ce anterior i-a oferit minorei să consume băuturi alcoolice în exces, în interiorul unui autoturism Peugeot, inculpatul Adrian Ilisoi, de 21 ani, din comuna Marginea, a întreținut raporturi sexuale cu persoana vătămată,  minora în vârstă de 15 ani.

Inculpatul a fost prezentat Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile  sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,Viol”. Pe numele său s-a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 11 decembrie 2020, ora 15.20., fiind reintrodus în arestul IPJ Suceava.  

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *