Copile minore din Suceava, victime a unei rețele de trafic de persoane exploatate sexual în spațiul European. Detalii ce afectează emoțional

La data de 09.03.2019, în jurul orelor 20.30, în timp ce se afla în fața barului din centrul localității Zvoriștea, comuna Zvoriștea, județul Suceava, prin folosirea violenței, inculpatul a încercat să  determine persoana vătămată  C.M., în vârstă de 16 ani,  să întrețină raporturi sexuale împotriva voinței acesteia, fiindu-i provocate leziuni ce au necesitat pentru vindecare un nr. de 1-2 zile îngrijiri medicale, ulterior persoana vătămată fiind amenințată cu moartea, fiindu-i creată o stare de temere și insecuritate fizică.

Pentru a-şi asigura scăparea, persoana vătămată a abandonat haina, din care inculpatul i-a sustras un telefon mobil, evaluat la suma de 310 euro și suma de 100 lei. Ulterior, acesta împreună cu inculpatul M.M.A. au agresat persoana vătămată N.D., în vârstă de 15 ani, aplicându-i lovituri repetate cu pumnii și picioarele, după care l-au târât într-un șanț, fiindu-i provocate leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un nr. de 45-50 zile, precum și persoanele vătămate U.A., în vârstă de 16 ani, C.E.F., în vârstă de 14 ani și T.C.D., în vârstă de 20 ani, aceasta din urmă fiind lovită de către ambii inculpați, provocându-le suferințe fizice, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În situația prezentată mai sus, inculpatul împreună cu inculpații M.M.A. și M.G.F., în vârstă de 16 ani, fiind  înarmaţi cu pari, au atacat persoanele vătămate C.M., N.D., C.E.F, U.I.A., T.C.D. şi martorii de la fața locului, cu intenţia de a se răzbuna și de a-i agresa, întrucât au intervenit în momentul în care inculpatul Ț.B.V. o agresa pe persoana vătămată C.M. și o trăgea pentru a întreține raporturi sexuale cu aceasta, împotriva voinței sale, prin acțiunile descrise mai sus tulburându-se ordinea și liniștea publică.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a anunțat că s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Ț.B.V., pentru săvârşirea pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la viol,  amenințare, o infracțiune de lovire sau alte violențe, alte 3 infracțiuni de lovire  sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice.         

Totodată, s-a dispus trimiterea în judecată, sub măsura preventivă a controlului judiciar, a inculpaților M.M.A.,  pentru săvârșirea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe, dar și alte infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice constând în aceea că: – împreună cu inculpatul Ț.B.V. a lovit persoana vătămată N.D., în vârstă de 15 ani, fiindu-i provocate leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare un nr. de 45-50 zile  și  persoana vătămată T.C.  căruia i-a  provocat suferințe fizice, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

În situația prezentată mai sus,  împreună cu inculpații  Ț.B.V. și M.G.F., în vârstă de 16 ani, fiind  înarmaţi cu pari, au atacat persoanele vătămate C.M., N.D., C.E.F, U.I.A., T.C.D. şi martorii de la fața locului, cu intenţia de a-i agresa, prin acțiunile descrise mai sus tulburându-se ordinea și liniștea publică, și

M.G.F.,  pentru săvârșirea infracţiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, prev. și ped. de art. 371 Cod Penal, cu aplic. art. 77 lit. a  Cod Penal și art. 113 alin 3 Cod Penal, constând în aceea că în seara zilei de 09.03.2019, împreună cu inculpații Ț.B.V. și M.M.A., fiind  înarmaţi cu pari, au atacat persoanele vătămate C.M., N.D., C.E.F, U.I.A., T.C.D., şi martorii de la fața locului, cu intenţia de a-i agresa, prin acțiunile descrise mai sus tulburându-se ordinea și liniștea publică.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Suceava.

       

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *