Mopan Suceava
AdministratiePolitica

Cornel Grosar, cetățean de onoare al Sucevei. Propunere a candidatului ADER la funcția de primar al municipiului reședință de județ, Marius Boghean, susținută de consilierul local Ovidiu Milici

 

Marius Boghian, candidatul ADER la funcția de primar al municipiului Suceava, a transmis o solicitare publică, de acordare a titlului de cetățean de onoare al municipiului Suceava pentru Cornel Grosar, unul dintre cei mai activi reprezentanți ai societății civile din oraș în promovarea valorilor sucevene. Alături de el se află și consilierul local Ovidiu Milici, care a declarat că va susține această inițiativă.

Prezentăm în cele ce urmează solicitarea publică postată de Marius Mihai Boghian, pe pagina sa de facebook:

CERERE PUBLICĂ:
„Subsemnatul, Boghian Marius Mihai, locuitor al acestui oraș de peste 40 de ani, cu domiciliul în Str. Aleea Lalelelor, nr. 3, candidat din partea Partidului ADER la Democrație Educație și Reconstrucție pentru funcția de Primar dar și Consilier local, vin cu rugămintea, către domnul Primar Lungu Ion, de a aproba acordarea titlului de CETĂȚEAN DE ONOARE, post-mortem, domnului CORNEL ALEX GROSAR, răpus de virusul SarsCov2, în aprilie 2020.
Îl informam pe domnul Primar că domnul Grosar a fost unul dintre cei mai mari activiști ai societății civile din Suceava, a fost președintele Asociației Juventus și a format și îndrumat mulți tineri suceveni.
Eu personal am avut sprijinul lui Cornel  și îmi doresc din tot sufletul, ca Primăria  să îi recunoască meritele pentru activitatea civică depusă.
DOMNULE PRIMAR, DACA TOT DAȚI TITLURI MEDICILOR CA SĂ PRIMIȚI VOTURI, ACORDAȚI ACEST TITLU ȘI DOMNULUI CORNEL ALEX GROSAR, ARĂTAȚI CĂ VĂ PASĂ DE SUCEAVA!
Cine susține demersul meu , vă rog să mi se alăture!”

 

Profesorul Ovidiu Milici, consilier local în acest mandat din partea ALDE, susține inițiativa lui Marius Boghian, declarând că va propune el însuși acordarea titlului de cetățean de onoare al municipiului Suceava post mortem, lui Corneliu Grosar, cel care, pentru puțină vreme a fost și consilier municipal din partea Partidului Social Democrat.

Iată mesajul transmis de consilierul municipal Ovidiu Milici:

”În calitate de consilier local, de prieten și colaborator al lui Cornel Grosar, voi propune în ședința de Consiliu Local din august sau septembrie (asta din cauza procedurilor), acordarea titlului de „Cetățean de onoare al municipiului Suceava”, post-mortem lui Cornel Grosar, pentru meritele deosebite în promovarea tinerilor și a valorilor culturale sucevene. Nu candidez la aceste alegeri locale la nicio funcție, nu urmăresc niciun fel de beneficiu de imagine, politic, etc.., de aceea sper ca gestul meu să fie judecat și apreciat în sensul strict al celor expuse mai sus.”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *