Cornel Grosar și Bogdan Bicsi ”vor îndruma pașii sucevenilor”, pe două străzi care le vor purta numele, în municipiul Suceava

Două străzi din municipiul Suceava vor purta numele a doi consilieri locali, decedați prematur, Cornel Grosar și Bogdan Bicsi. Este o modalitate prin care administrația locală cinstește memoria celor două personalități care, prin dăruirea lor în tot ceea ce au făcut pentru oraș,  s-au identificat cu Suceava.

Anunțul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu, în conferința de presă săptămânală:

“Avem două porțiuni de stradă spre Mitoc, într-o zonă foarte frumoasă, ne-am gândit să le dăm numele a doi consilieri locali – strada Cornel Grosar, cu o lungime de 600 de metri și lățime de 6 metri, precum și strada Bogdan Bicsi, pe o lungime de 510 metri și 6 metri lățime. E un semn de respect față de cei doi consilieri, care au fost oameni bătăioși, s-au implicat în Consiliul Local, în problemele comunității și în societatea civilă”.

Cornel Grosar a plecat la ceruri, în Săptămâna Mare a Paștelui din acest an, în luna aprilie, la vârsta de 57 de ani, răpus de coronavirus. Bogdan Bicsi a murit în luna noiembrie, 2019, a vârsta de 53 de ani, după ce inima a încetat să mai bată în urma unui infarct.

 Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *