Coronavirus a mai făcut două victime în Suceava. Două femei de 70 de ani au murit ieri la Spitalul Județean. Numărul deceselor în județ a ajuns la 8. În țară au fost înregistrate 17 decese

Site-ul stirioficiale.ro a publicat o informare de presă transmisă de Grupul de Informare Strategică prin care se anunță că în seara zilei de ieri au fost raportate încă 3 decese confirmate cu COVID-19.

Este vorba despre un  bărbat, 63 ani, din judetul Neamt, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași în  sectia de  ATI, confirmat pozitiv în data de  21.03.2020 și de două femei, amândouă de 70 de ani, din județul Suceava, internate la Spitalul Județean Suceava, amândouă confirmate pe data de 25.03.2020.

În acest fel, numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns pe teritoriul României la 17, 8 dintre acestea înregistrându-se în județul Suceava.

Please follow and like us:

Un comentariu la „Coronavirus a mai făcut două victime în Suceava. Două femei de 70 de ani au murit ieri la Spitalul Județean. Numărul deceselor în județ a ajuns la 8. În țară au fost înregistrate 17 decese

 • 26 martie 2020 la 8:32
  Permalink

  Din 17 decese în toată țara – 8 sunt la Suceava!
  GROAZNIC ESTE PENTRU NOI SUCEVENII!
  DOAMNE AJUTA – AMIN!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *