Coronavirus Suceava: 7 internări și 7 externări la Spitalul județean. 171 de bolnavi și patru suspecți cu coronavirus, în spitalele din Suceava și Rădăuți

Instituția Prefectului – Județul Suceava  a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost internate în Spitalul Județean Suceava 7 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si au fost externate 7 de persoane.

Totodată astăzi,  astăzi, 01.07.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 3132 de persoane
  • în carantină instituționalizată 8 persoane
  • 29921 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3111 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3418 persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 475 pacienți, și anume 115 pacienți Covid-19 și 360 pacienti nonCovid,  iar în secția ATI sunt internați un număr de 13 pacienți, nefiind niciunul ventilat.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 56 de pacienți Covid – 19 și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În total 171 de bolnavi de coronavirus și alte patru persoane suspecte, intérnate în cele două spitale din județul Suceava.

Conform bazei de date privind numărul de cazuri în evoluție la nivelul unităților administrativ teritoriale, la data prezentă din cele 114 unități administrativ teritoriale 61 nu înregistrează niciun caz în evoluție, 45 au sub cinci cazuri în evoluție, 3 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 unități administrativ teritoriale au peste 10 cazuri în evoluție.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *