Coronavirusul nu suspendă contrabanda cu țigări: doi ucraineni prinși cu 3000 de pachete cu țigări, în zona de frontieră, pe direcția Bilca

În data de 09 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, județul Suceava, au desfășurat o acțiune, în zona de responsabilitate, pe linia combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, în jurul orei 20.30, în zona de frontieră, pe direcția localității Bilca au fost interceptați doi bărbați, cetățeni ucraineni, în vârstă de 19, respectiv 24 de ani, iar ulterior în apropierea acestora au fost descoperite mai multe colete cu țigări.

Din primele cercetări, s-a stabilit că cei doi cetățeni ucraineni sunt implicați în activitatea infracțională, fapt pentru care au fost conduși la sediul Poliției de Frontieră pentru continuarea cercetărilor.

În urma inventarierii baxurilor descoperite a rezultat cantitatea de 3.000 de pachete cu ţigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 35.100 lei.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

În continuare se fac verificări sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.