Actualitate

Cosmin Țugui și Lavinia Cîrdei, decariștii de la ”Hurmuzachi”, alături de directorul Colegiului Național rădăuțean Adrian Puiu, la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 18 iunie 2022, sunt invitați cei doi decariști ( care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat) de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, Lavinia Simona Cîrdei și Cosmin Țugui, precum și prof. dr. Adrian Puiu. El este directorul Colegiului”Eudoxiu Hurmuzachi” și, în bună măsură, mentorul celor doi tineri care fac cinste Liceului care împlinește în 2022 150 de ani de la înființare.

Cosmin Țugui și Lavinia Simona Cîrdei fac cinste de asemenea comunității rădăuțene și celorlalte comunități din zonă, județului Suceava și țării, fiindcă, precum se știe, Cosmin Țugui este laureat olimpic național și va reprezenta România la Olimpiada Internațională de Istorie, în SUA, în a doua jumătate a acestei luni.

Lavinia Cîrdei, pe de altă parte, a fost profund implicată în perioada studiilor liceale în proiecte sociale de anvergură. Nici pe unul, nici pe celălalt, activitățile din afara clasei nu i-a împiedicat să fie cei mai buni dintre cei buni ai promoției 2022 la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi”. Spre mândria tuturor. Iar  pentru profesorul doctor în istorie Adrian Puiu, cu atât mai mult.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *