Evenimente

”Covidatul” neastâmpărat de la Dorna Candrenilor. De patru ori negăsit la locul de izolare indicat, un bărbat bolnav de covid va fi cercetat pentru zădărnicirea combaterii bolilor

 Infectat cu covid și trebuind să stea izolat la domiciliu, un bărbat de 42 de ani din Dorna Candrenilor a fost vizitat la domiciliul său de patru ori de către polițiști, dar niciodată nu a fost găsit acasă. Este vorba despre Marius D., de 42 ani, care  a fost comunicat pe listele de persoane izolate la domiciliu, perioada de izolare fiind 23.09.2021 – 06.10.2021, fiind diagnosticat cu Covid19.        

Ieri,  cu ocazia verificării respectării măsurii  autoizolării la domiciliu de către acesta la adresa aleasă din comuna Dorna Candrenilor, cel în cauză nu a fost găsit la domiciliu.  Bărbatul a fost contactat telefonic însă nu a răspuns.

Marius D. a mai fost de trei ori sancționat contravențional conform Legii nr.55/2020, pentru nerespectarea măsurii autoizolării  la domiciliu.

În cauză, un procuror  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra-Dornei a dispus sesizarea de oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,zădărnicirea combaterii bolilor”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *