CRAMELE BUCIUM ȘI DOMENIILE BOHOTIN RĂSPLĂTESC FIDELITATEA CLIENTILOR!

Aşa cum ne-a obişnuit de câţiva ani, CRAMELE BUCIUM și DOMENIILE BOHOTIN, în perioada sărbătorilor de iarnă, au organizat Tombola Craciunului. Astfel  li  s-au atribuit clienţilor   premii numeroase, pentru a le răsplăti fedelitatea şi consecvenţa.

După ce, timp de mai multe zile, clienţii lor au introdus în urnele mobile din locaţiile Cramelor din Piaţa Mare a Sucevei şi Aleea Comercianţilor din Piaţa Mică, a treia zi de Crăciun, pe data de 27, asistaţi de o pestriţă adunare, s-au extras bilete de tombolă şi s-au adjudecat câştiguri consistente.

Premiile lor, cu umilinţă,  au constat în vinurile vestite de Bohotin de pe istoricele domenii, palinci şi rachiuri din târgurile Mureşului, distilate de vin de Bucium din dulcele târg al Ieşilor şi din fructe din livezile de la Sîrca precum şi sucuri naturale din fascinanta  zonă a Fălticenilor.

Începând cu data de astăzi, 28 decembrie se  onorează cu mare recunoştinţă câştigurile pe care clienţii lor le merită cu prisosinţă. Norocoşii câştigători, după ce au fost contactaţi telefonic, au fost invitaţi pentru a li se înmâna premiile.

Felicitări câştigătorilor şi stimă CRAMELOR BUCIUM și DOMENIILOR BOHOTIN!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *