Creativitate, invenții, viitor, în creuzetul de ingineri de la USV la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia, cu prof. univ dr. Dan Milici și doctorand Visarion Ifrim

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 29 octombrie 2022,  realizatorul  Neculai Roșca are alături pe prof. univ. dr. Dan Laurențiu Milici, decan al Facultății de inginerie electrică și știința calculatoarelor din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, alături fiind și tânărul doctorand Visarion Ifrim.

O discuție convingătoare despre creativitate, despre invenții care ne-au schimbat, ne schimbă și ne vor schimbă viața, despre viitor. Dar și despre munca creativă din laboratoarele facultăților tehnice ale USV, unde cercetătorii suceveni,  de-acum recunoscuți în lume, își pun creierele la treabă pentru a contribui și ei la pașii viitori ai umanității în domeniul tehnologiei.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *