”Cresc” țigările prin pădurile Sucevei, ca ciupercile după ploaie: încă o mașină burdușită cu țigări abandonată la Lupcina, descoperită de poliția de frontieră

În data de 7 octombrie a.c., la nivelul Sectorului Poliție Brodina, județul Suceava, a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 23.20, polițiștii de frontieră au identificat pe comunicaţia Nisipitu-Lupcina, un autoturism de teren marca Mitshubischi Shogun, fără plăcuţe de înmatriculare, abandonat, în interiorul căruia s-au observat mai multe colete  care conţineau  ţigări de contrabandă.

Autoturismul şi coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 13.960  pachete cu țigări, de provenienţă  extracomunitară.

Țigările în valoare de 163.332  lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  autoturismul de teren în valoare de 6.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.