Creștere a numărului de internări cu coronavirus în județul Suceava: azi, 145 de pacienți internați în Spitalul Județean, 68 în Spitalul Rădăuți. Ieri erau 138 la Suceava, 58 la Rădăuți

Instituția Prefectului – Județul Suceava a anunțat că în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află astăzi internați un număr de 458 pacienți, dintre care 145 pacienți Covid-19 și 313 pacienti nonCovid. În Secția ATI din cadrul acestui spital sunt internați un număr de 13 pacienți, 9 pacienți sunt neventilați, și 4 pacienți sunt ventilati. Ieri, în Spitalul Județean erau internați 138 de pacienți infectați cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 68 de pacienți Covid-19 și 8 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus. Ieri numărul persoanelor intérnate cu diagnostic coronavirus era la Rădăuți de 58.

Astăzi, 13.06.2020, la ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

 • în autoizolare la domiciliu 5515 de persoane,
 • în carantină instituționalizată 2 persoane
 • 21976 de persoane ieșite din autoizolare
 • 3107 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3126 de persoane declarate vindecate.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

În ultimele 24 de ore au fost internate in spital 5 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 9 persoane.   

Prefectura face un apel către cetățenii județului Suceava:

”Începând cu data de 15 iunie 2020 vor intra în vigoare noi măsuri de relaxare, dar având în vedere că deși numărul de cazuri de îmbolnăviri este în scădere, totuși încă se înregistrează noi cazuri și din păcate noi decese, adresăm cetățenilor un îndemn la respectarea în continuare cu strictețe a regulilor și măsurilor stabilite pentru prevenirea răspândirii Covid- 19 și aplicarea întocmai a recomandărilor specialiștilor epidemiologi.

Fiecare dintre noi trebuie să manifeste un comportament responsabil și să conștientizeze că oricare acțiune pe care o întreprinde îi poate afecta pe cei din jur.

Trebuie să acționăm împreună pentru respectarea deciziilor autorităților competente, pentru a reuși să depășim această criză!”

           

 

Please follow and like us:

One thought on “Creștere a numărului de internări cu coronavirus în județul Suceava: azi, 145 de pacienți internați în Spitalul Județean, 68 în Spitalul Rădăuți. Ieri erau 138 la Suceava, 58 la Rădăuți

 • 14 iunie 2020 la 6:50
  Permalink

  Va manipuleazxa Peneleprele cum vor ei!! De la 3000 de teste pe zi au dat ordin sa se faca 11000 pe zi (cind vrea muschiul lor si a lui Flutur SE POATE!!).. Bineinteles ca daca TRIPLEZI numarul de testari creste si numarul de Cazuri Pozitive.. M am convins .. Il meritati pe flutur 😂🤣😂 Jalnica Suceava

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *