Crimă la Rădăuți. Un bărbat de 53 de ani a fost înjunghiat mortal de un vecin, chiar în ușa casei

Astăzi, in jurul orei 17:00, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani din oraș a fost atacat în locuința sa de către un bărbat cu un cuțit.

S-a stabilit ca victima se afla acasă  când la ușă  a apărut un bărbat tot din Rădăuți care l-a atacat cu un cuțit,  aplicându-i mai multe lovituri cu acesta,  care au dus la decesul victimei. Ulterior agresorul a fugit,  fiind însă identificat în mai puțin de 10 minute de către o patrulă de poliție într-un parc din apropiere, având asupra sa cuțitul cu care a săvârșit crima. Autorul, un bărbat tot de 53 de ani, care  locuiește în apropierea victimei este acum în custodia polițiștilor, urmând a fi audiat de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava care coordonează cauză.

Se continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat pentru a se stabili mobilul faptei și toate circumstanțele producerii evenimentului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *