Cristi Crețu și Nicolae Barbă, confirmați ca vicepreședinți ai Consiliului Județean. Mesajul președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, la început de mandat

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat că astăzi 26 octombrie au fost finalizate procedurile de instalare la consiliul județean a administrației liberale pentru un nou mandat.

El a mulțumit  sucevenilor pentru votul din 27 septembrie și a amintit că la o lună de zile după aceste alegeri, noul Consiliu Județean a fost validat. Premierul Ludovic  Orbana fost prezent la depunerea jurământului lui Gheorghe Flutur ca președinte al Consiliului Județean Suceava.

 ”Astăzi au fost aleși vicepreședinții Consiliului Județean Suceava, Cristi Crețu și Nicolae Barbă, cei care până astăzi au fost consilierii mei la Consiliul Județean Suceava. Sunt foarte bucuros că s-a păstrat majoritatea din Consiliul Județean. Au fost 19 voturi în favoarea liberalilor. Acesta este testul adevărat de solidaritate a majorității liberale”, a apreciat Gheorghe Flutur.

Președintele Consiliului Județean Suceava a transmis că are în față, împreună cu echipa sa, un mandat cu multe provocări:

”Astăzi au fost alese și cele șase comisii de specialitate din cadrul Consiliului Județean Suceava. Toate au președinți din cadrul Partidului Național Liberal. La Buget – finanțe, Ioan Bădeliță, la Agricultură – Gheorghe Niță, la Urbanism – Ioan Morar, la Tineret, Sport, Turism – Tudor Plăcintă, la Administrație publică – Vasile Tofan, învățământ și sănătate – Radu Pentiuc.

Am intrat în linie dreaptă în noul mandat.  Prima noastră preocupare este restabilirea stării de normalitate și lupta cu această pandemie, încercând să fim alături de suceveni. Zilele viitoare vom avea o ședință de Consiliu Județean, să aprobăm fonduri în această direcție. Îi asigur pe suceveni de toată deschiderea și buna credință pentru a intra în normalitate județul Suceava. Îi asigur de deschidere în comunicare, îi asigur că voi fi, așa cum am fost și până acum, omul luptător pentru dezvoltarea acestui județ.  Asta nu o pot face singur.  O pot și o voi face cu echipa liberală. Am încredere și în primarii din județul Suceava, avem primari destoinici. Abia aștept să fie instalați toți primarii din județ, pentru că avem de gestionat această perioadă sensibilă. Sunt convins că o vom trece cu bine.

Doamne Ajută! ”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.