Mopan Suceava
Politica

Cristian Ilie Timoficiuc, candidat al a Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Local al municipiului Suceava: „Vom atrage fonduri europene pentru a îmbunătăți infrastructura, spațiile verzi și facilitățile din cartierele sucevene”

Antreprenorul Cristian Ilie Timoficiuc, candidat al a Alianței Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei), pentru un nou mandat în Consiliul Local al municipiului Suceava, asigură că, împreună cu echipa din care face parte, vor atrage fonduri europene pentru a îmbunătăți infrastructura, spațiile verzi și facilitățile din cartierele sucevene.

„Să îți dorești un cartier mai frumos, mai curat și mai modern NU este un moft! Este o normalitate și o necesitate.

Confortul și aspectul sunt priorități esențiale pentru toate cartierele din Suceava, pentru că acestea două contribuie enorm la starea emoțională și mentală a locuitorilor.

Vrem să construim un viitor mai bun pentru oamenii noștri, să creăm locuri de joacă sigure pentru copii, zone de relaxare pentru adulți și străduțe și spații verzi bine întreținute.

Aceste planuri vor deveni realitate, pentru că 𝐧𝐨𝐢 𝐧𝐞 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚̆𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐠𝐞𝐦 𝐟𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞. Resursele vor fi folosite pentru a îmbunătăți infrastructura, spațiile verzi și facilitățile din cartierele noastre.

Cu votul tău, din 9 iunie, vom fi mult mai aproape de un oraș modern!”, transmite Cristian Ilie Timoficiuc.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *