AdministratieSport

CS Vicovu de Sus, noul club sportiv înființat la inițiativa primarului Vasile Iliuț

Un nou club sportiv a luat naștere la Vicovu de Sus – CS Vicovu de Sus. La inițiativa primarului orașului, Vasile Iliuț, a fost înființat un nou club sportiv care va avea mai multe ramuri sportive.

Într-un comunicat postat pe pagina oficială a noului club sportiv înființat se arată că „după ritmul accelerat de creștere al rezultatelor foarte bune în domeniul sportiv în orașul Vicov, edilul orașului a înființat CS Vicovu de Sus.

Pentru început clubul s-a înscris în Campionatul Județean de fotbal U15, însă în scurt timp oficialii clubului doresc să dezvolte semnificativ și secția de handbal.

Cu siguranță este un pas imens în ceea ce privește dezvoltarea sportului la noi în zonă, implementarea educației sportive și spiritului de fair-play în rândul tinerilor, dar și dezvoltarea gustului de a practica sport, copiii având posibilitatea de a alege din mai multe ramuri sportive.

Sportul este vital în viața omului. Acesta este un mod ideal prin care poți fi cu adevărat sănătos, mai ales în combinație cu o alimentație și alte obiceiuri sănătoase. Importanța sportului în viața copiilor are numeroase beneficii cum ar fi: întărirea mușchilor și oaselor, dezvoltă flexibilitatea, echilibrul și rezistența, formează postura corectă, crește imunitatea, etc. Totodată este un mod inedit pentru a socializa, a lega prietenii și în același timp posibilitatea de a face performanță, făcând parte dintr-o echipă, care ulterior îți va deveni ca a doua familie”.

Reprezentanții clubului au mai spus că Vasile Iliuț a fost întotdeauna un adept al sportului și a susținut mereu proiectele care au vizat sportul, mulțumindu-i edilului pentru susținere și, totodată, promițându-le locuitorilor orașului Vicovu de Sus că îi vor face mândri prin prisma rezultatelor obținute.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *